Van een vaste baan naar freelancer

 In Blog Berichten

Hier kreeg ik overigens mijn propedeuse. Er is nooit bewijs (foto’s) geweest dat ik mijn diploma heb ontvangen haha

Ken je dat? Dat je hard gewerkt hebt om ergens te komen maar dan uiteindelijk helemaal niet goed op je plek blijkt te zitten?

Dat is een beetje waar ik mee heb zitten worstelen de afgelopen tijd. Ik heb acht jaar gestudeerd om in het 3D animatie wereldje te kunnen werken maar blijkbaar is het fulltime werken in deze industrie niet voor mij weggelegd. Begrijp me niet verkeerd, ik kan heel erg genieten van dit werk maar ik mis daarnaast wat. Ik heb zitten nadenken en kwam eigenlijk tot de conclusie dat ik over 30 jaar niet terug wil kijken en zeggen “had ik nou maar de gok genomen en gekeken naar wat ik liever wilde doen”.

Dus 3 maanden geleden heb ik de knoop doorgehakt en heb mijn vaste baan opgezegd. Dan is nu de vraag, wat ga ik dan doen? Het fijne van 3D is dat je heel creatief bezig kan zijn maar daarbij komt wel vaak een hoop stress kijken. Klanten, deadlines enz. Gelukkig heb ik een andere manier gevonden om creatief bezig te zijn maar daarbij die dat stress niveau een stuk lager; fotografie. Ik ben daar nu ongeveer 3 jaar mee bezig en

 

 

 

 

 

 

 

Glacier National Park, USA

Dus dat is waar ik de aankomende tijd over na ga denken. Hoe kan je geld verdienen als je je zoveel met landschap en reis fotografie bezig houdt? Ik ga me in ieder geval bezig houden met bloggen en vloggen om jullie lezers/kijkers mee te nemen naar allemaal mooie plekken hier in Nederland maar ook in het buitenland. Ik hou ontzettend van reizen en er is zoveel moois te zien! Wie weet kan ik je overhalen om naar bepaalde plekken op deze wereld te gaan.

Mocht je mijn vlogs willen volgen neem dan een kijkje op mijn Youtube account. En mocht je nou tips hebben voor mooie plekken die ik echt moet bezoeken in Nederland of in het buitenland, laat me dat daar dan even weten. Ik ga graag naar nieuwe plekken om foto’s te maken en geweldige plekken te ontdekken.

Cheers!

Contact Me

If you have any questions, please don't hesitate to contact me!

Start typing and press Enter to search